OmaVeroon on tullut uusia toimintoja ja parannuksia.  Jatkossa maksujärjestelyn voi uusia OmaVerossa ja maksujärjestelyn tilannetta on helpompi seurata. Toinen merkittävä uudistus on tunnistautuminen OmaVerossa, kun asioit Verohallinnon puhelinpalvelussa. Puhelinpalveluun voi jatkossakin soittaa ilman tunnistautumista, mutta tunnistautumalla etukäteen puhelinpalvelu nopeutuu ja soittajan verotustiedot näkyvät heti virkailijalle.

Jos maksujärjestely on päässyt raukeamaan suorituspuutteiden takia, on mahdollista uusia maksujärjestely itse OmaVerossa. Tämä on mahdollista, jos 10 vuorokauden kuluessa raukeamisesta on hoitanut maksujärjestelyn puutteet kuntoon.

Maksujärjestelyn tiedot näkyvät myös jatkossa entistä tarkemmin OmaVerossa. Tilannetta on helpompi seurata reaaliaikaisesti. Esimerkiksi silloin, jos maksujärjestelysi raukeaa, näet OmaVerossa listan sen hetkisistä maksujärjestelyn esteistä ja syyn, miksi maksujärjestely on rauennut sekä määrän, joka sinun pitää maksaa, ennen kuin maksujärjestelyn uusiminen onnistuu. Puhelinpalvelussa tunnistautuminen onnistuu myös silloin, kun asioit toisen asiakkaan puolesta. Tämä on hyödyllistä esimerkiksi kirjanpitäjälle hänen asioidessaan yrityksen puolesta. Valtuus asioida yrityksen puolesta tarkistetaan erikseen. OmaVerossa voi myös tilata koodin, jonka avulla tunnistaudut puhelinpalveluumme samalla kun jonotat palvelunumeroon.